Rozmluv se

Pokud někdy máte pocit, že se ne a ne vymáčknout nebo máte problém s navazováním kontaktů, máme pro Vás dobrou zprávu – dá se s tím pracovat a můžete se zlepšit. Kromě několika článků na téma komunikace, jsme pro Vás připravili celý kurz, který Vás provede navazováním kontaktů i seznamováním.

V kurzu Rozmluv se projdete několika kapitolami, díky kterým se naučíte lépe komunikovat i navazovat nové kontakty a po absolvování už Vám nebude dělat žádný problém osmělit se k rozhovoru.

Jak vám kurz pomůže?

Postupně se budete propracovávat jednotlivými fázemi seznámení se a rozhovoru s dalšími lidmi. Začnete navazováním očního kontaktu, přes oslovení, až po samotný rozhovor a výběr témat rozhovoru.

Kde se zapsat?

Je to jednoduché, pouze vepíšete svůj e-mail na webu kurzu Rozmluv se.

Co se bude dít dál? (Jak kurz probíhá?)

Každý týden vám přijde e-mail s úkolem, cvičením nebo zamyšlením. Splněné úkoly nikam nezadáváte, děláte to pro sebe. Pokud budete potřebovat poradit s některou z metod, podívejte se do na články o komunikaci, kde jsou některé blíže rozepsané.

Kolik to stojí?

Kurz je zdarma. Jediná vaše investice je čas, který kurzu věnujete. Protože zde jde především o čas, vězte, že úkoly na „okamžité“ vypracování vám zaberou 5-10 minut. U ostatních bude záležet, jak si je sami naplánujete a jak hojně je budete používat.

Pokud máte otázky, rádi je zodpovíme přes kontaktní formulář na webu Rozmluv se nebo skrz zprávu na Facebooku Uni-W.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *