Time management

Míváte pocit, že nic nestíháte? Ráno vstávání na poslední chvíli, pak práce/škola, kde lítáte od jednoho k druhému a když se konečně dostanete domů, je venku skoro tma a už nemá smysl do čehokoli se pouštět. Může to být tím, že máte skutečně časově náročné zaměstnání/školu, ale také to může být nešťastným uspořádáním času nebo priorit.

V kurzu Time managementu projdete několika kapitolami, díky kterým se naučíte lépe řídit svůj čas. Pomocí jednoduchých cvičení zapojíte time management do svého života.

Jak vám kurz pomůže?

Postupně vás čekají následující kapitoly: řízení priorit, tvorba návyků, rychlé a účinné postupy, význam úklidu a důležitost odpočinku. Naučíte se postupy, které dlouhodobě pomohou s organizací času ale i rychlé návody, pokud vás zrovna tlačí čas. Vyzkoušíte si různé metody, abyste mohli zjistit, co vyhovuje zrovna vám.

Kde se zapsat?

Je to jednoduché, pouze vepíšete svůj e-mail na webu kurzu Time managementu.

Co se bude dít dál? (Jak kurz probíhá?)

Každé 4 dny vám přijde e-mail s úkolem. U některých cvičení je žádoucí, abyste si je vypracovali – budete je používat i dále. Jiné zase nepůjdou vyzkoušet hned a budete muset počkat až se k tomu dostanete v rámci svých běžných povinností. Splněné úkoly nikam nezadáváte, děláte to pro sebe. Pokud budete potřebovat poradit s některou z metod, podívejte se do rubriky time managementu, kde jsou některé blíže rozepsané.

Kolik to stojí?

Kurz je zdarma. Jediná vaše investice je čas, který kurzu věnujete. Protože zde jde především o čas, vězte, že úkoly na „okamžité“ vypracování vám zaberou 5-10 minut. U ostatních bude záležet, jak si je sami naplánujete a jak hojně je budete používat.

Pokud máte otázky, rádi je zodpovíme přes kontaktní formulář na Time managementu nebo skrz zprávu na Facebooku Uni-W.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *