Nejčastější otázky

Počet přihlášených převyšuje počet volných míst. Co to znamená?

Na workshop se přihlásilo víc lidí, než je kapacita workshopu. Určitě nevěšte hlavu a na workshop se přihlaste, účastníci nejsou vybíráni pouze podle data přihlášení, takže pořád máte šanci!


Jak se přihlásím na workshop?

V kalendáři si vyhledejte workshop, o který máte zájem a kliknutím na něj ho otevřete. Po pravé straně naleznete tlačítko “Registrace”. Zde zadáte svou e-mailovou adresu. Přijde Vám e-mail s potvrzovacím odkazem – otevřením odkazu a vyplněním kontaktních údajů dokončíte svou registraci na workshop a jste zařazen/a do výběru účastníků.


Proč mám vyplnit telefonní číslo?

Telefonní číslo využíváme pouze v “případě nouze” tedy v případě změn na poslední chvíli. Vaše číslo je u nás v bezpečí, nikdy ho neposkytujeme třetím stranám a ani my sami ho nepoužíváme k ničemu, co se netýká toho konkrétního workshopu, na který jste přihlášen/a.


Kdy se dozním, že na workshop půjdu?

7 dní před konáním workshopu obdržíte e-mail s informací, zda jste byl/a vybrán/a na workshop a případně další instrukce.


Můžu se z workshopu odhlásit?

Ne. Odhlašování z workshopu zatím není možné. Pokud zjistíte, že v daný termín nemůžete, že Vám tam prostě něco vlezlo, hlavu Vám neutrhneme. V tomto případě dejte co nejdříve (ideálně více než 8 dní předem) vědět Zdeňce Eichlerové na 728 444 475 nebo zdenka@uni-w-cz, která to s Vámi individuálně vyřeší.


Jak vybíráte workshopy a firmy?

Zatím vybíráme převážně firmy z Pardubic a okolí kvůli snazší dostupnosti. Témata jsou poté domlouvána s danou společností. Pokud máte nápad na téma nebo byste rád/a spolupracoval/a s nějakou konkrétní firmou, dejte dám o tom vědět v dotazníku pro studenty. Pokud působíte v nějaké firmě, která má chuť pracovat se studenty, kontaktujte Davida Janebu na 773 929 260 nebo
david@uni-w.cz.


Bude se nabídka workshopů rozšiřovat?

Ano! Děláme co můžeme abychom Vám nabízeli co nejširší možnou nabídku workshopů a Vy si mohl/a vybrat. Pokud máte nápad na téma workshopu nebo firmu, se kterou byste chtěl/a spolupracovat, dejte vědět někomu z organizátorů nebo vyplňte dotazník pro studenty.


Jak se mám orientovat ve Vašem kalendáři?

V kalendáři se na prvním místě objevuje dnešní den (takže se nelekněte, že je jako první den úterý atd.). Měsíc je označen v pravém horním rohu a víkendy jsou podbarveny šedivě. Kliknutím na konkrétní workshop se dostanete na jeho kartu a registraci.

 

Máte další otázky?

Napište na zdenka@uni-w-cz, ráda Vám je zodpovím.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *